Lee Seger

Det är verkligen en otroligt stor ära för mig att kunna presentera denna sida och de healers som du möter här. Jag har själv arbetat aktivt som Terapeutisk och Energitransformerande Healer i över arton år, även om det inte var vad jag kallade det från början. Då sa jag bara att jag var healer. Punkt.

Namnet kom fram när det var dags att formulera utbildningen, som till min stora glädje så många efterfrågade. I skrivande stund är 28 Terapeutiska Healers utbildade och i oktober startar en ny grupp med sexton nya magiska kvinnor.

Allt bygger på mina erfarenheter, och den vägledning jag själv har fått genom livet. En andlig sökare har jag varit sedan tidig ålder, men resan har inte på något sätt varit enkel. Jag har varit tvungen att gå djupt in i mig själv för att lysa upp de mörkaste mörker. I början var det en kamp, men med tiden lärde jag mig hur långt man kommer med kärlek, och att helande faktiskt ska vara enkelt. Det är också grunden i det terapeutiska och energitransformerande helandet.

Utöver mitt eget sökande efter helande, och förståelse för vem jag var, har jag arbetat mycket kreativt, samt med kommunikation och pedagogik. Främst som egen företagare. Idag driver jag mitt eget förlag Lee Seger Books and Art AB. Jag skriver böcker och målar. Mina utbildningar till Terapeutisk Healer och den webbaserade Andlig Coach, som bygger på min bok Ditt Magiska Jag, ligger mig oerhört varmt om hjärtat. Den senare driver jag tillsammans med Sanne Soleil. Jag känner mig väldigt priviligerad som får lov att leva så här.

Jag skriver mycket och har länge haft en stående krönika i tidningen Free. Både Nära och Inspire har genom åren publicerat flera av mina artiklar, som alla handlar om helande på olika sätt. På Facebook och Instagram är jag med jämna mellanrum aktiv. Ett nyhetsbrev har jag också. Det går med andra ord att följa mig om du skulle vilja det. I oktober 2023 kommer min nya roman Arvet från Atlantis ut i bokhandeln.

Som du säkert redan läst på sidan här så har jag haft närmare tre tusen djupgående sessioner, och alla de människor som har släppt in mig och vågat lita på mig gör mig varje dag rörd. På riktigt alltså, varje dag! Det är en sådan skattkista inom mig, och jag vet att alla dessa magiska healers som nu finns tillgängliga för den som känner sig kallad, redan känner detsamma. Det ÄR en ynnest och en ära att få följa någon en bit på dess resa.

Det finns många vägar till helande och mitt råd är att du alltid ska lita på din magkänsla. Känns det rätt är det också oftast rätt. Även om det du går igenom är utmanade så ska du alltid känna dig trygg med din healer/terapeut. Du ska känna att det är något ni gör tillsammans och att du förstår vad som händer inom dig, samtidigt som du ska kunna luta dig tillbaka i din healers händer och ha tillit till hennes fingertoppskänsla. Magiskt bara det!

Här bredvid mig har jag lagt upp en del av de meditationer och övningar som finns på Spotify och Youtube, fritt för dig att använda. Min kortlek Lee Seger Healingkort kan också vara en fin hjälp i ditt helande. På min hemsida leeseger.com kan du läsa mer om mig och om mina böcker och min konst. Där kan du också anmäla dig till mitt nyhetsbrev. Mina målningar finns också på konst.se om du är nyfiken.

Tack för att du har läst, och jag hoppas att terapeutisk healing kan vara värt för dig att prova.
Stor kram
Lee❤️