Så här går en session till

SESSIONEN börjar nästan alltid precis då du bokar din tid. Både kropp och själ jublar och förbereder sig för att få släppa taget om det som står främst och känns viktigast. Kanske märker du inte av det, eller så känner du en pirrande känsla inför samtalet. Det är bra att kunna ta det lugnt efteråt och kunna landa i allt som skett, för det händer alltid mycket under en session med terapeutisk healing. 

LEE SEGER HEALINGKORT

En TERAPEUTISK HEALINGSESSION är alltid 90 minuter, och varje ord som sägs är djupt helande. Det ni kommer att prata om är inte alltid det du själv kanske har tänkt ut, men du kan lita på att sessionen tar dig dit du ska.

Din terapeut har innan samtalet alltid gjort en läggning med LEE SEGER HEALINGKORT. Det är ett medicinhjul som på ett mycket effektivt och kärleksfullt sätt visar det komplexa i det du vill hela. Läggningen visar själva temat, en andlig aspekt på det, dina känslor kring det, hur frågan ser ut här och nu, och vad du kan komma att göra – eller vad som konkret ska helas under sessionen.   

Ibland pratar ni igenom hela hjulet, ibland räcker det att ni börjar prata om huvudtemat för att komma rätt in i det som är allra viktigast att förstå – för att du ska kunna leva friare, mer kraftfullt och känna dig gladare.

Vid ett annat tillfälle kan det vara så att du själv vill börja berätta om var du är och hur du mår, och då följer förstås terapeuten med in i din historia.

SAMTALET VISAR VÄGEN

I SJÄLVA SAMTALET, den terapeutiska delen ringar ni in problematiken. Det kan handla om en pågående situation, en relation, ett trauma, envisa övertygelser, upplevelser från tidigare liv som hänger sig kvar och behöver förstås. Du får nya perspektiv, helande insikter och en större känsla för vem du är – i förhållande till det som en gång hänt, och framför allt inför det liv som ligger framför dig.

Även under samtalsdelen kan terapeuten leda dig in på frigörande övningar som att hämta hem din makt, hela en relation, eller låta kroppen komma till tals. En ständigt återkommande fråga under samtalen är alltid, hur känns det när vi pratar om detta? Kroppen är vår bästa vän och hjälper dig att gå djupare, förbi tankar och övertygelser.

HELANDET ÄR MAGISKT

I DEN ENERGITRANSFORMERANDE delen hjälper terapeuten dig att slappna av så att du i ett meditativt tillstånd kan gå in i det som behöver helas. Metoderna och teknikerna som används gör att sådant som upplevts svårt och som du kanske dragit dig för att känna eller titta på, sker snabbt, enkelt och oerhört kärleksfullt. År av rädsla, ilska eller sorg är helat på några minuter – och det är du själv som gör det. Tillsammans med din terapeut öppnar du dörren till den magiska värld som är ditt inre, där du själv väljer vilka berättelser som ska få finnas. Ingenting forceras utan allt kommer naturligt och i den ordning som det ska. Helande är magiskt och enormt frigörande. 

NÄSTA STEG

SESSIONEN avlutas alltid i en känsla av frid och framtidstro. Du får vägledning kring vilka steg du kan tänkas behöva ta den närmsta tiden. Vad som så att säga ligger på den väg du vill vandra, och återigen är det du själv som hittar denna vägledning inom dig. Terapeuten assisterar och visar dig hur.

DINA BEHOV STYR

IBLAND kan sessionen bara vara ett samtal, och återigen andra gånger kan hela sessionen vara djupt meditativt. Terapeuten följer alltid dina behov och lyssnar på den vägledning som kommer från dig, din kropp, dina guider och förstås terapeutens egna, vilket inkluderar terapeutens egen erfarenhet och intuitiva förmåga.

LÅTA ALLT FALLA PÅ PLATS

DET SOM HELATS under sessionen är helat, och det kan komma att behövas ett par dagar för att det ska integreras ordentligt. Du har så att säga skakat om ditt inre och nu behöver du lite tid att låta allt landa. Som en snöglob, där snöflingorna till slut ligger på marken igen.

Är det större processer som du öppnat upp kan du behöva fler sessioner och då kan du antingen boka direkt eller höra av dig när du själv känner att det är dags. Cirka fyra veckor mellan sessionerna är oftast lagom. I vissa fall kan det räcka med två veckor emellan.

En del behöver en session då och då, andra tre- fyra på raken, och återigen andra går en gång i månaden under så lång tid som ett år. Det är oftast sökare som vill undersöka olika aspekter, och som gör det till den spirituella resa som helandet ju verkligen är. Du känner själv vad som passar dig, och du bokar alltid bara en tid i taget.   

90 MINUTER AV REN KÄRLEK

ATT ANLITA EN Terapeutisk Healer är att välja att gå djupt på ett oerhört mjukt och kärleksfullt sätt. Helandet är effektivt, insikterna är många, och det viktigaste av allt är att du känner att det är du själv som äger din process. Terapeuten är din guide och håller den energi som behövs, men det är du som helar.

Varmt välkommen att boka hos den terapeut som du känner är rätt för dig.

Massa kärlek,
Lee❤️

HUR EN SESSSION
GÅR TILL

UTBILDADE
HEALERS

SAGT OM VÅRA SESSIONER