Sagt om våra sessioner

Här kan du läsa ett litet utdrag av referenser som Terapeutiska Healers har fått. De finns med här på sidan för att visa vad som kan hända, och hur omvälvande en session, eller flera kan vara. Helande sker, perspektiv byts och insikten om hur fantastiska vi är stärks. 🙏 

»Tusen tack för en fantastiskt magisk session! Jag mår just nu underbart bra och vandrar fortfarande lite som på ”moln”, haha. Min fantasi började flöda bara några timmar efter sessionen, vilket känns lite ovant då den varit borta för mig ett bra tag, men också riktigt härligt! Jag kommer att fortsätta att hålla den vid liv tills den är en naturlig del av mig igen! Precis vad jag behövde få i gång. 

Jag har även idag börjat jobba med mitt självvärde och självkärlek, som jag fick till mig av dig och det känns som att jag kommer att få till det så småningom. 

Som jag nämnde, så kommer jag definitivt att boka in fler sessioner. Jag kände mig väldigt ”hemma” med dig!  och jag är så glad att jag bokade in denna session. Jag är såå tacksam och glad för din hjälp!«

»Tack snälla för healingen. Det var helt fantastiskt. Känner att jag har börjat tänka annorlunda och även kroppsligt känner jag av vissa saker. Det känns mycket lättare i bröstet, känslorna som kommer nu kommer från hjärtat igen. Så skönt. Vet också att mycket oro har suttit i magen och där är jag alldeles öm och en hel del spänningar har släppt. Detta var precis vad jag behövde. Ska känna efter någon vecka till och hör av mig om en andra session skulle kännas bra om några veckor. Du är helt otroligt duktig.«

» Jag kom i kontakt med Terapeutisk healing efter jag hade opererats och fått cytostatikabehandlingar för cancer. Jag blev rekommenderad av en fin vän som hade sessioner regelbundet med Lee. Hon hade också sviter av och efter cancerbehandlingar och tycker det hade hjälpt henne så mycket.

Det är inte bara tiden under en cancerbehandling som är svår, utan även tiden efteråt. Man kan anses vara färdigbehandlad av vården, men man sitter där med alla känslor, en kropp i obalans efter all medicinering och man är helt enkelt inte sig själv längre. Jag var i alla fall inte det. 

Terapeutisk healing  har varit min väg tillbaka. Istället för att känna mig sviken av min kropp, blev jag vän med den, jag blev till och med vän med cancern och vad jag gått igenom. Min oro, rädsla och djupa förtvivlan ledde vi tillbaka, långt förbi den aktuella situationen. Till min barndom och de övertygelser den skapat. Lee brukade säga att det vi gjorde var att ersätta en historia med en annan, och till slut upplevde jag verkligen en annan verklighet. Jag ser i dag mig själv med helt andra ögon. Terapeutisk Healing är det bästa jag gjort för min hälsa!«

» Jag mådde så bra efter sessionen, tänkte att så här har jag aldrig mått tidigare efter andra sessioner. Det var en sådan glädje och klarhet på något sätt. Gillade din energi och sätt att jobba. Så tryggt och vägledande.«

»Jag har gjort en fantastisk resa som inte varit möjligt utan dig. Det började med sessioner för mig själv i min relation till min man, men har utvecklats till en resa på djupet inom mig på så många plan jag inte trodde var möjligt.

 
Inget har forcerats fram utan det har bubblat upp inom mig när jag fått insikter efterhand och då har du hjälpt mig att hitta vägen fram och alltid komma vidare. Dina unika förmågor att se mig för den jag är, din värme och starka healingkraft har gjort att jag landat på platser inom mig själv som jag inte trodde fanns.
 
Jag tackar dig ödmjukast för alla insikter, all visdom, kärlek och läkning som du gett mig. Jag hade aldrig varit där jag är idag utan dig på exakt denna platsen jag vill vara! Jag känner att jag fötts på nytt som en starkare, modigare och mer sann person! Det är helt enkelt magi!
 Stort tack!​«

» I många år levde jag mitt liv som om jag vore jagad, någonstans djupt inom mig visste jag att det var för att jag var livrädd för att stanna upp. Minnena från min barndom var diffusa, och en ständigt gnagande känsla sa att jag borde ta reda på varför. 

Efter jag fick mitt andra barn blev jag deprimerad och försökte verkligen att få hjälp. Provade med terapi och med antidepressiva. Men jag kom ingenstans, antagligen för att jag inte vågade. Inte visste hur. Jag tror att tre olika personer rekommenderade mig att gå till dig, och till slut lyssnade jag. Något jag är så oerhört tacksam över.

Du har lotsat mig in i de mest fasansfulla minnen, hjälpt mig bli trygg nog att titta på dem, känna dem, analysera dem, göra upp med dem – och faktiskt lämna dem. Jag är fortfarande präglad av min barndom, men jag är inte rädd för den. Jag förstår mig själv och långsamt börjar jag att acceptera mitt liv, och de blåmärken det har gett mig.

Dessutom har jag andra minnen nu, för hur hemskt vissa stunder har varit så har du alltid visat att jag idag har annat att vila mina ögon på. Något som ju bara går att göra när det hemska eller det osynliga släpper taget om en. Eller, att jag släpper taget om dem.

Ditt mod, och din stabilitet och din enorma kärlek gjorde detta möjligt. Tack för att du tog mig i handen. Tack för att du aldrig gav upp hoppet utan alltid hade tillit till helandet. Jag är så enormt tacksam. «

» Egentligen finns det inte ord att beskriva den tacksamhet jag känner för allt du har gjort för mig och hur du har hjälpt mig på min resa genom livet under de senaste åren. Du har verkligen hjälp mig växa som människa, på så många vis. Du har hjälpt mig läka och hela mycket svåra upplevelser och känslor som jag burit på. 

Med din kärleksfulla, kloka och ärliga guidning har jag vågat se alla sidor av mig själv, både de mörka och de ljusa, och integrerat dem. Du har givit mig en fantastisk gåva i att upptäcka kärlek till mig själv, till mina medmänniskor och till livet. Tack vare din hjälp är jag idag en mycket friare, gladare, lyckliga och tillitsfull person, som står stadigt  – mycket stadigare än jag någonsin kunnat ana – när det stormar omkring mig.

 

Jag är också innerligt tacksam för all den kunskap om helande, om vår samhörighet med Moder Jord och om balansen mellan det feminina och det maskulina inom och utom oss, som du har givit mig. Tack vare allt detta och med dina uppmuntrande, stöttande ord på vägen vågar jag nu själv ge healing till andra. Du får verkligen människor att växa.«

»Min tacksamhet är enorm. Jag kan knappt minnas vem jag var när jag börjat arbeta tillsammans med dig. Mina relationer har förändrats, till och med de svåraste som till min mamma är annorlunda. Jag bryr mig inte lika mycket om vad som händer runt omkring mig, och det är enormt befriande att slippa vara rädd och orolig hela tiden. Det är som om mitt nervsystem har bytts ut. Jag är helt enkelt en gladare och mer fri människa. Tack!!! «

»Det är otroligt mycket som har hänt mig efter de tre sessioner jag tog med dig. Gamla känslor har fått lov att komma fram och jag  är inte längre så rädd för dem. De får finnas där. Jag är i en process. Men det största, kära du, är att jag hitta hem i min andlighet. Det är så stort för mig, för jag har varit så vilsen, och så rädd. Jag ser nu världen med andra ögon, och jag VET att jag är viktig. På din inrådan har vi en paus så att jag kan integrera allt som jag lärt mig, men jag längtar redan till nästa gång. Vi ses om tre månader.«

» Jag hade redan varit sjukskriven i ett år för utmattning när jag kom till dig och började arbeta med terapeutisk healing. Det tog inte lång tid innan jag kom upp på en annan energinivå, en plats där jag sedan faktiskt kunde börja omskapa mitt liv. Tillsammans jobbade vi på flera plan. Med små steg gjorde jag stora förändringar i min vardag. Vi gick djupt in i anledningarna till att jag pressat mig så, något som ledde till djupdykningar in händelser och tankesätt som jag inte ens visste att jag hade. 

Finast av allt var nästan att jag slutade se min utmattning som ett misslyckande. Den känslan är stor. Den värmer mig fortfarande. Att se mig själv ur ett större, mer spirituellt perspektiv gjorde att hela livet förändrades. Det låter kanske överdrivet, men jag KÄNNER så. 

Om jag ska säga en sak till så något av det jag tyckte allra mest om med sessionerna var att jag alltid kände att de var mina, att det var jag som drev dem framåt, förstod och såg nya vägar. Du liksom bara var där och höll energin. Haha, det är verkligen en förenkling för oftast var det ju du som pekade på det jag skulle kunna se, men det KÄNDES som om det var jag själv, och för en utmattad är det stort.  Nu blev det långt – vill egentligen mest säga TACK! för att du hjälpte mig få livet tillbaka. «

Varmt välkommen att boka en session du med! Du kan gå en gång, några gånger på raken, eller en gång i månaden under ett helt år. Du kommer att känna efter hand vad du behöver. Vi bokar aldrig mer än en tid åt gången. 

Massa kärlek,
Lee och alla diplomerade Terapeutiska Healers! ❤️

HUR EN SESSSION
GÅR TILL

UTBILDADE
HEALERS

SAGT OM VÅRA SESSIONER