Rotchakrameditation

Först ut i mitt Healingkit har du en Rotchakrameditation och den är verkligen fantastisk på så många sätt. Dels grundar den dig, det vill säga hjälper dig att känna dig trygg i din egen kropp, i ditt eget liv och dels helar den sådant som ligger i vägen för just den tryggheten. Att göra den dagligen är oerhört helande.

Rotchakrat, eller baschakrat som det också kallas är det första av våra sju stora chakran, och det är via den energin som du kommer i kontakt med den djupaste form av samhörighet, av att känna dig delaktig och självklar. Det är en superenkel meditation som passar alla. Jag förklarar i början hur man gör, och sedan är det bara för dig att sitta och andas i den takt du brukar.

Tillsammans med din intelligenta kropp, och i samarbete med Moder Jord, upprättas en ny balans inom dig. Det är en meditation som är perfekt att göra dagligen. Du kan förstås göra den utan röst och musik också, men som en start kan det vara fint att ha musiken och min guidning till hjälp.

Denna är först femton minuter, men därefter fortsätter musik i ytterligare en kvart om du känner att du vill sitta kvar. I slutet av meditationen går energin upp så att det blir lätt att hamna i hjärtat och i en djup känsla av tacksamhet. ❤️