Du är viktig!

»När du gör den här inre resan så skapar du så oerhört mycket vackert.«

Att öppna upp för sin spiritualitet, sin andlighet – eller som vi säger, vårt magiska jag – handlar inte bara om oss själva. Undertiteln på boken är ju 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande och den visar tydligt att det vi gör i vår egen process påverkar mer än bara oss själva. 

När du nu fördjupar dig ytterligare, eller för första gången, i det som kan komma att skapa en ny vision inom dig om hur världen skulle kunna se ut – så ska du veta att du inte är ensam. Detta är en process som miljontals människor just nu gör. Kanske ser tillvägagångssättet olika ut men till syvende och sist handlar det om att vi öppnar upp för andra sätt att se, skapa och uppleva livet. Varenda en av oss, av alla dessa miljoner är exakt lika viktig. Varenda en. 

Så när du gör den här inre resan skapar du så oerhört mycket vackert. För varje tung känsla du vågar möta, för varje drama som du orkar släppa, för varje relation du helar och för varje gång du står i din egen kraft och väljer det du tycker är viktigast – hjälper du oss alla. Det gäller alltså även när du väljer det som är viktigast för just dig. 

Din vision om en värld där allt levande får plats och respekteras lika, och det hopp som du kopplar till denna vision blir en hållpunkt för oss andra. Om du kan se möjligheten, och tro att det är möjligt genom att fortsätta hålla ditt fokus där – så innebär det att vi andra också kan göra det.  Är det inte vackert!!!❤️