Övningar

»Genom att göra övningarna kommer du att känna en mer säkerhet i din kommande roll

Genom att göra övningarna och aktivt bjuda in mer andlighet i din vardag kommer du att under resans gång utvecklas och känna en större säkerhet i din kommande roll. Ha gärna en fin anteckningsbok där du kan skriva ner dina tankar och funderingar, kanske drömmar och upplevelser från meditationer. Här skriver du också ner diskussionsfrågorna och dina svar, som sen kan vara bra att gå tillbaka till när du ska göra ditt prov.

ENERGIÖVNING

För att verkligen förstå att vi alla består av energier och att det finns så mycket mer än vad vi normalt ser och uppfattar, kan du göra denna övning.

Gnugga handflatorna mot varandra i ungefär en minut så du får upp känsligheten. Det brukar kännas som pirrningar eller stickningar i handflatan och/eller i fingrarna. Om du vill testa din känslighet kan du hålla handflatorna en bit från varandra och föra dem sakta fram och tillbaka tills du känner att du har som en energiboll mellan händerna.

Hur känns energin? Är den intensiv eller väldigt subtil? Känner du pirrningar, värme, kyla, en förtätning eller något annat? Lita på vad du känner. Blunda gärna för att förstärka dina andra sinnen.

VARDAGSMAGI

För att ytterligare föra in lite vardagsmagi i ditt liv rekommenderar jag att du provar att dra ett vägledningskort på morgonen. Bra nybörjarkort är Lee Seger Minikort som ger dig daglig och mycket kärleksfull inspiration. Dessa kort är fina att ha i en skål hemma. De passar också väldigt bra att ha på sitt arbete då de kärleksfulla budskapen känns helt ”ofarliga”. Jag har mina kort på ett bord på min mottagning samt hemma i hallen för gäster att dra när de kommer och hälsar på. Barn bara älskar dem!

FUNDERING

Fundera redan nu på och kanske skriv ner hur du skulle vilja lägga upp dina samtal och kanske också hur det skulle kunna se ut i ditt blivande samtalsrum. Fundera också på hur du skulle kunna inleda ett samtal och få klienten att känna sig välkommen och trygg i ditt sällskap.