Sammanfattning

»Om du ser skönheten i livet, det magiska i allt levande – då ÄR det en bättre värld du bidrar till!«

Dessa sammanfattningar utgår förstås från vår intention med utbildningen, om du känner att det är andra saker som landat i dig – så njut av dem och vila i att du vet bäst. 

JAG ÄR NY PÅ DETTA

Du har börjat fundera på om du verkligen har möjlighet att styra upplevelsen av ditt eget liv, att du kan välja hur du vill må. Du har börjat se hur mycket fantastiska saker du har. Du har också förstått att du själv enligt attraktionslagen måste vara lika fantastisk eftersom lika söker lika. Du har fått en lite tydligare förståelse för hur oron eventuellt styr dig, och att du faktiskt kan träna bort den. Precis som du tränar en muskel på ett gym. Tacksamheten är nu en ny följeslagare i ditt liv och du umgås med den dagligen. 

JAG HAR KOMMIT EN BIT PÅ MIN ANDLIGA RESA

Du har förhoppningsvis kommit ännu djupare in i tacksamhetsenergin genom att följa den så djupt in i hjärtat som du kan. Du har tagit dig tid att verkligen stanna upp och uppskatta allt som finns. Inte bara de tydliga sakerna utan dofterna, nyanserna, de vänliga tonerna. Dramat som du tidigare ringade in har börjat luckras upp eftersom du återigen blivit påmind om att enda vägen ur det gamla är att aktivt förändras – du tippar nu vägskålen till din favör. Du känner en härlig uppskattning inför dig själv när du nu inser hur mycket mindre du tar personligt än låt säga för två år sedan. Du känner en ljuvlig hänförelse över livets gåvor, en känsla som direkt fördjupar kontakten med allt som hör en högre dimension till. Du minns hur viktig och effektiv tacksamhetsenergin är.

STEGETS BETYDELSE UR ETT HÖGRE PERSPEKTIV 

Tacksamhet gör oss mindre rädda. Tacksamhetsenergin gör att vi känner att vi äger vår egen värld, den visar oss vad vi har och framför allt sådant som andra omöjligt kan ta ifrån oss. Vad händer med människor som känner den inre tryggheten? Tror du inte att det skapar lyckligare och mer avslappnade människor? När vi inte behöver skydda oss, oroa oss och tvivla eller tveka inför de steg vi har framför oss – då har vi mycket mer energi att lägga på vår omgivning, våra nära och kära och att helt enkelt vara till service för världen. 

Våra konsumtionsvanor förändras i takt med att tacksamhetsenergin fyller oss. Det blir lättare och lättare att avstå från sådant som vi vet sker på bekostnad av andra – vare sig det är djuren, jorden eller de som arbetar med tillverkningen. Styrkan i vårt hjärta och avsaknad av drama och oro gör att vi lättare fattar beslut som gagnar framtiden både ur ett kortsiktigt och ett långsiktigt perspektiv.

När du ser vad du har och vad du är värd attraherar du mer av den varan – och om du ser skönheten i livet, det magiska i allt levande – då ÄR det en bättre värld du bidrar till!❤️