Lee Seger Healingkort

»Jag antar att jag med Lees healingkort öppnade upp min förmåga på ett så mjukt och fint sätt så att jag vågade lita på mig själv och den vägledning jag fick.«

Nu kan ju detta verka som vi vill passa på att göra lite reklam för Lee Seger Healingkort, och det är mycket riktigt – det vill vi!

2016 gjorde Lee denna fantastiska kortlek som är designad så att du kan var din egen healer. Idèn fick hon när hon arbetade med sina klienter och ville att de skulle ha möjlighet att fortsätta det helande arbetet själva efter sessionen. Då skapade hon denna kortlek.

Korten hjälper dig att gå djupare in i dig själv och texterna ger dig kunskap, hopp och inspiration. Kortleken består av 77 kort i olika serier som symboliserar olika inre processer och utgår från chakrasystemet.

SANNES RELATION TILL KORTLEKEN

Jag hade länge letat en bra kortlek att använda i min andliga utveckling. Jag fastnade inte riktigt för någon tills jag kom i kontakt med denna. Tarotkort kändes för skrämmande, änglakort för söta och liksom många andra kort var det för mycket text och tillrättalagd vägledning för mig.

Lee Seger Healingkort kändes som helt rätt när jag fick dem i min hand. Vackra, enkla målningar, lite text och kopplade till både chakrasystemet och utvecklingspsykologin. Det sista tilltalade mig extra eftersom jag då inte riktigt kände mig bekväm i min roll som healer och dessa kändes mer som ”på riktigt”. Som sjuksköterska och naturvetenskapligt utbildad var mina egna värderingar kring vägledning rätt hårda på den tiden. Det jag gillade mycket var också att jag fick mer utrymme att tolka fritt. Vad jag inte förstod då var att jag var precis lika andlig då som nu. Skillnaden är att att jag nu kan glädjas åt båda mina sidor och implementera dem i mitt arbete som healer. Vilken gåva att kunna se och verka utifrån hela människan! Både dess inre och yttre!

Idag har jag också andra kortlekar och kan känna mig mer avslappnad när jag tolkar. Jag antar att jag med Lees healingkort öppnade upp min förmåga på ett så mjukt och fint sätt så att jag vågade lita på mig själv och den vägledning jag fick.

Om du som jag, vill börja, men inte riktigt vågar…börja med dessa! Jag lovar dig en härlig och utvecklande resa med dig själv och tillsammans med andra.

Kram Sanne