Lees altare

»Mycket kärlek på en pytteliten yta.«

Hela mitt arbetsrum är egentligen som mitt altare. Jag älskar detta rum. Jag har en ganska bra grundordning och ibland är där en fin balans bland alla grejer som måste vara här, ibland är det mer rörigt. Det är ju både ett kontor, ett litet mini lager av böcker och kortlekar och reklam- och fraktmaterial och den plats där jag har mina healingar. Rummet är cirka tio kvadratmeter. Mycket kärlek på en pytteliten yta…

Jag skriver förstås också här, vilket ju i mitt fall innebär att mycket kanalisering sker framför datorn, så där har jag en del viktiga saker. För att min vän elden ska kunna vara närvarande och stötta mig har jag en värmeljuslykta som jag fått av en kär vän och ett vanligt vitt stearinljus. När jag tänder dem kommer jag i stämning inför mitt skrivande. Framför allt på vintern, inte så mycket på sommaren. Då öppnar jag hellre fönstret och låter vinden sällskapa mig framför datorn.

Två kristaller har jag också här, en bergskristallspets och en aqua-aura spets. De är är mina följeslagare och vänner. De är alltid med när jag skriver och de är speciellt förtjusta i att delta i skrivandet av Dagens Kort som jag delar på sociala media. Inför denna utbildningen kände jag att jag ville ha ytterligare några stenar, de kallade liksom på mig och jag visste att de skulle vara i pastell. Hittade förstås exakt rätt och de ligger framför mig på den vackra teinfärgade tygåsen jag fick dem i när jag köpte dem. En Golden healer, en rå och en polerad rosenkvarts, två opialiter och en polerad selenit. Du blir väl inte förvånad när jag berättar att de är i exakt samma färger som logon för utbildningen sen blev i. Misan, som gjort logotypen hade inte sett stenarna. Ljuvligt, eller hur!!!

VÄLKOMMEN TILL MITT ALTARE

I filmen här nedan kan du se och höra mig berätta om de saker som jag har på mitt faktiska altare, som är en hylla bredvid den stol jag har mina healingar i. Den platsen, både stolen och hyllan, är som en kär vän. Det du ser är den städade varianten, ibland ligger böcker huller om buller, och det står kaffekoppar och nagellack blandat med allt det andra. Jag tycker lika mycket om det så.