Sammanfattning

»Trygga människor kan förställa sig vara värda det bästa.«

JAG ÄR NY PÅ DETTA

Kanske har detta steget gett dig en skön utandning då du förstått att du inte behöver skylta med något som du ännu inte integrerat och att den tvekan är HELT normal. Du vet att du kan tillåta dig att ta den tid du behöver.

Du har säkert börjat fundera på om du vill ha ett altare, var det ska vara och hur det ska se ut. Kanske har du redan lite vackra stenar eller annat utplacerat i ditt hem, och om du nu börjar se dem som delar av ditt altare har de kanske fått en annan betydelse.

Vi är ganska säkra på att du har gått och köpt dig en eller kanske två nya anteckningsböcker. Det är ju en så härlig och viktig stund att välja vilken färg och mönster de ska ha, det vi väljer speglar var vi är just nu. Du har också förstått vikten av rutiner när man förändras, och du har säkert valt någon eller några som du bestämt dig för att hålla fast vid under i alla fall denna kursens gång. Att prova att sitta och meditera i i alla fall fem minuter om dagen har du säkert redan börjat med. Du vet att ditt motstånd är helt okej, och du påminner dig själv kärleksfullt om detta, 

JAG HAR KOMMIT EN BIT PÅ MIN ANDLIGA RESA

Du har troligtvis funderat en hel del på hur du förhåller dig till andra vad det gäller din andlighet och tron på att vi går från en dimension till en annan. Kärleksfullt accepterar du din egen eventuell garderob, och du har kanske bestämt dig för att gå ytterligare en bit ut från din komfortzon – oavsett var den är. 

Att ha ett altare är säkert redan helt naturligt för dig, men kanske har de saker du valt att ha på ditt altare nu fått en djupare betydelse. Speciellt i förhållande till de fyra väderstrecken. Du kan också ha blivit påmind om att rena sitt altare är ett vackert sätt att ära sin processer.  Kanske har du aldrig gjort det förut och då har du säkert inhandlat exempelvis lite vit torkad salvia.

Förståelsen av hur orden i journalerna binder energin har kanske gjort att du sett över dina gamla journaler och kanske valt att elda upp en eller annan. Du kanske också har insett varför du har så många oavslutade böcker. Kanske har du också spenderat lite tid med att läsa i dina gamla journaler. Låt då stolthet och kärlek vara dina ögon. 

Känslan av att meditera en till två gånger om dagen fyller dig med glädje och du känner hur ditt inre kallar på dig. Njut av att återkoppla med dina inre världar på en daglig basis. 

STEGETS BETYDELSE UR ETT HÖGRE PERSPEKTIV 

Det är i våra inre rum idén om ett annat sätt att leva slår rot. Det kan inte ske utanför oss, det kan inte planeras fram. Det kan bara bli verklighet genom att vi ser, känner och upplever det som möjligt. Våra inre rum är vår kontakt med det vi kallar universum – som vi ju på intet sätt står utanför, utan är en del av. Många gånger ber vi ju universum om hjälp, och visst det finns mycket hjälp att få av andra som också berikar denna fantastiska plats, men egentligen ber vi oss själva om hjälp. 

Allt vi tror är möjligt – ÄR möjligt. Det kan ta tid att få vissa händelser med mera att materialiseras, men ett helande eller en insikt kommer med blixtens hastighet, Tänk det så sker det,  När vi därför blir trygga att röra oss i vårt inre kan vi både hitta ro, hela det som varit och spendera tid i möjligheternas kammare för att sätta saker och ting i rullning. Vad händer om alla upplever inom sig att exempelvis all hanteringen av våra grisar och fjädrfä förändras till det bättre? Bara lek med tanken och känn kraften i det. Samma sak är det förstås med det vi önskar uppleva i våra egna liv. Glada och förnöjsamma människor fattar bra beslut. Trygga människor kan förställa sig vara värda det bästa.