Övningar

»Övning ger färdighet och du får mer tillit till dig själv i din nya roll.«

Övningarna som hör till det här steget kommer att ge dig en extra boost till din förmåga att vara kreativ, fantasirik och för att öppna upp för det som inte syns. Jag hoppas att du redan nu känner dig mer magisk och att ditt spirituella jag har fått ta en mer självklar plats i ditt liv.

Tänk på att övning ger färdighet och i och med att du blir mer bekväm i att tolka signaler, känslor, drömmar och vägledning på olika sätt, kommer du att slappna av och därmed få ännu mer tillit till dig själv i din nya roll.

SKRIV DITT CV TILL UNIVERSUM

Hur länge sedan var det du skrev en CV? Denna övning handlar om att sätta ord på vem du är just nu till Universum i det nya skiftet. Den ska beskriva dig som person med alla dina fina egenskaper och kvaliteer. Beskriv också vad du vill och vad du kan bidra med för att skapa en bättre värld. CV:n får bara vara positiv och handla om dig. Kom ihåg att ta upp både synliga och icke synliga tillgångar, vem du är idag och vad du lärt dig hittills. Gör reklam för dig och vilken enorm tillgång du är för världen idag.

Lycka till och känn dig stolt!

KREATIVT SKRIVANDE

Den här övningen hjälper dig att sätta fart på fantasin och tilliten till dig själv och din kreativa förmåga. Sätt dig ner med en penna i handen och ett papper framför dig. Ta några djupa andetag, blunda och landa i din kropp. Försök att ”tömma” din hjärna från tankar och bjud in dina vänner och guider från andra sidan. Visualisera att de står runt dig för att hjälpa dig. Skicka sen ut frågan inom dig, till exempel ”Vad skulle göra mitt liv lättare just nu?” Låt sen pennan bara få ta över och börja skriv utan att tänka så mycket. Det behöver inte finnas en röd tråd, något sammanhang eller ens logik i det du skriver. Vänta med att läsa tills du avslutat skrivstunden. Kom ihåg att tacka efteråt!

Det här är en kul övning att göra då och då som garanterat sätter igång din kreativitet. Gör den utan prestation och med ett lekfullt sinne.

Lycka till!

TOLKA EN ÅTERKOMMANDE DRÖM

 De flesta av oss har drömmar som återkommer. Kanske drömmer du att du faller, blir jagad eller går utan kläder. Se om du kan minnas någon återkommande dröm som du har haft. Skriv sen ner den från minnet och på det sätt vi beskriver i tidigare inlägg. Fundera sen på vad du tror att den här drömmen betyder för dig.

Kan du se att den kommer tillbaka under vissa perioder i ditt liv?

Vilket tillstånd är du i under de perioderna? Vilka känslor dominerar?

Vilka andra ledtrådar kan du hitta?

Genom att gå på djupet med dina drömmar kan du lära dig så mycket om dig själv och den utveckling du befinner dig i.

Spännande, eller hur?