Sammanfattning

»Ett mjukt och ganska tryggt steg är ju att förstå att vår fantasi är verklig och vår förmåga att tolka är vår födslorätt.«

JAG ÄR NY PÅ DETTA

Du kanske förut har tänkt att du inte drömmer, eller i alla fall inte kommer ihåg dina drömmar – då har du säkert börjat tänka om, Så litet som en mening från en dröm kan bli en hel historia när man väl börjat skiva ner den, eller berätta den. Att säga till sig själv när man går och lägger sig att man vill komma ihåg sin dröm, brukar uppskattas av drömmen som gör sitt bästa för att vi ska minnas. Sen tar du bara tag i den tråd som får tag på. 

Fantasin har kanske blivit en ny daglig lek för dig? När du promenerar, sitter och låta tankarna sväva. Om du pratade med din krukväxt, vad skulle den säga dig? Vem har du med dig när du till synes tar en promenad för dig själv?

Bara att prova muskeltestningen innebär att du nu vet att det finns ett himla finurligt sätt att kommunicera med dig själv. Träna när du känner för det. 

 

JAG HAR KOMMIT EN BIT PÅ MIN ANDLIGA RESA

Vi misstänker att drömboken ligger redo vid ditt nattduksbord och att du förnyat eller fördjupat din förmåga att tolka dina drömmar. Genom att följa upplägget som presenterats här har du säkert kommit in i ett nytt flöde. Kanske har du också börjat dela dina drömmar med en vän, och utan att känna dig triggad av de förslag på tolkning som din vän kommer med. 

Du förstår dina drömmar på en djupare nivå och du förstår att alla detaljer och personer är en eller annan form av spegling till för dig. Skapad för att du ska förstå mer om dig själv. Du går också tillbaka i dina drömmar för att på så sätt hela det som behövs, för att du ska må bra, Bilden av dig själv som ett energisystem baserad på frekvenser, bilder och symboler stärks. 

Du har börjat använda muskeltestning i många olika situationer och du känner hur du blir mer och mer trygg med svaren. Dina guider kommer närmre och om du aldrig har gjort detta förut, så har säkert en helt nytt sätt att kommunicera vuxit fram. Har du gjort det förr, och kanske glömt av det, så är det ju bara att plocka upp det igen – som en kär gammal vän. 

STEGETS BETYDELSE UR ETT HÖGRE PERSPEKTIV 

När vi förstår hur magiska vi är via våra drömmar, så ger det oss en större förståelse för hur mycket mer det finns att upptäcka för oss människor. På jorden så väl som utanför den. Kan vi själva koka upp så mycket udda och fantastiska saker när vi sover – hur mycket rymmer inte vårt fantastiska kosmos med vakna ögon? 

Många förlöjligar drömtolkning som något oväsentligt och det gör ju att vi går miste om alla de dimensioner som finns tillgängliga för oss. Ett mjukt och ganska tryggt steg är ju att förstå att vår fantasi är verklig och vår förmåga att tolka är vår födslorätt. Ju mer vi förstår om dels vårt eget symbolspråk och dels det kollektiva – desto mer information finns tillgängligt för oss. Information som öppnar nya världar och nya möjligheter. Så fortsätta drömma, både i vaket och i sovande tillstånd – och fortsätt framför allt att tolka det som på går inom och utom dig! ❤️