Olika existenser

»Ett gott råd är att unna sig att tro.«

Om du har svårt att föreställa dig att det finns oändliga mängder med existenser i såväl vårt universum som andra är det kanske svårt att tro att det finns de som vill hjälpa oss förändra, oss själva såväl som vårt sätt att leva i sin helhet. Precis som det finns andra existenser som helst ser att allt på jorden fortsätter som det är. Men du behöver inte bestämma dig för att något är på det ena eller andra sättet. Ha tillit till din egen nyfikenhet och öppenhet och lita på det som känns rätt för dig.

En tanke som är enkel för de flesta är att våga tro att någon älskad person vakar från andra sidan. Det räcker att din mormor eller farfar, en förälder, en vän eller ett syskon finns i din sambandscentral för att du ska kunna känna dig trygg med att du varje dag får vägledning och hjälp att navigera.

 

Andra som kan finnas är de som du i tidigare liv, på ett eller annat sätt, varit i kontakt med. Det innebär att du någonstans inom dig känner att de finns och därmed kan tro att de vill hjälpa dig. Exempel i västvärlden är Maria Magdalena, Jesus, Isis och ärkeänglarna Mikael, Rafael eller Gabriel. Väsen som kommer om du ber dem. Med samtliga kan du utveckla er relation till mer än tillfälliga samtal. De vet alla vad som behöver göras på jorden och att du är en viktig del av det arbetet.

Gruppen som alltid finns runt omkring dig, din privata sambandscentral, kan förutom nära och kära som gått över, bestå av änglar – som även de har sin existens inom jordens sfär, bara i en annan dimension. Av kraftdjur, själar som i djurform bär de egenskaper du behöver under din livstid. Och även av så kallade mästare, väl utvecklade kvinnor och män som valt att vara till hjälp från andra sidan och därifrån vägleda med hjälp av sin kunskap om hur man lämnar rädsla och tvivel bakom sig.

Den kan också bestå av personer från andra galaxer och existenser – helt beroende på vem du själv är. Oavsett så finns det kompetens nog för att lotsa oss igenom livet.

VILJAN ATT FÖRÄNDRAS

Mitt (Lees) eget förhållningssätt har alltid varit ganska pragmatiskt. Jag är öppen för alla varianter med vetskap om att jag senare kan komma att omvärdera vad jag i dag tycker mig veta vara sant. Det viktigaste är att vara öppen och förstå att vi har hjälp och att vi är viktiga. Det finns kärlek, vägledning, kunskap och kreativitet att ta del av – närhelst vi vill.

Ett gott råd är därför att unna sig att tro. När vi tillåter oss att tro ger vi oss själva möjlighet att landa i något nytt, något som kan öppna nya dörrar för oss. Vi läser böcker, pratar med människor, ser tv-program som vi kanske aldrig annars hade gjort. Helt plötsligt förvandlas tron till något som känns sant – oavsett vad andra tycker. En sanning som det är mycket möjligt att vi reviderar eller utvecklar längre fram, för att vi fortsätter att öppna dörrar inom oss. Att tillåta sig att tro, oavsett utgångspunkten, är en tillåtande och generös inställning, som gör livet mer magiskt.

Om du vill ersätta tanken på en sambandscentral med enbart en större kraft i form av Alltings Moder, Gud, Allah eller Skaparkraften så går det förstås utmärkt. Det viktigaste är att du vet att det finns hjälp och att du tillåter dig att ta del av den.