Eva Anto

»Att utforska sitt magiska jag och samtidigt vara religiös är fullt möjligt.«

Vill du få hjälp att förstå dina känslor och utforska ditt Magiska Jag? 

Är du nyfiken på att öppna dörrar till ditt fantastiska inre växtrike?  Nyfiken på att upptäcka allt det vackra som är Du och återta balansen och makten över ditt liv?

Vill du förändras så finns jag här för dig. Som terapeutisk healer vägleder jag dig mjukt,  varsamt och kärleksfullt . Tillsammans löser vi upp dina knutar , blockeringar och  läker dina sår.  Du får insikter och ser dig själv blomma ut till en kraftfull,  balanserad, nöjd  och kärleksfull person. 

Jag har verktygen och du har svaren. Allt är möjligt. Allt går att hela. 

Jag finns i Hallstahammar . Jag är 67 år och har under tiden som pensionär utbildat mig till Terapeutisk healer. 

Jag har den största delen av mitt liv arbetat som förskollärare och älskar möten med människor . 

Jag har alltid vart nyfiken på att förstå mina och andras  känslor. Nyfiken på hur jag på bästa sätt kan leva ett liv utifrån hjärtat i min Sanning. Ett liv med meningsfullhet . Ett liv i kärlek till mig själv och allt annat levande. Det har lett till att jag har gått olika kurser och utbildningar som:

 

Terapeutisk healer 

Andlig coach

Ansvarsterapeutbildning. 

Drömkurser 

Reiki steg 1 och 2

Jag har också lång erfarenhet av livets skola. 

 

Jag står stark i min integritet och har makten och kraften att bestämma över mitt liv.  Jag står stadigt med fötterna på jorden och har kontakt med mitt inre. 

 

Mina terapeutiska energitransformerande samtal sker via telefon 

Vill du veta mer ring mig 

070 4099870

 

Jag vägleder dig tryggt genom livets olika faser. 

Du utvecklas och finner din självklara plats här på jorden. 

 

Varmt Välkommen

Eva 

DISKUSSIONSFRÅGOR

1. Hur har din religionen påverkat dig? Om du tänker på din barndom, hur närvarande var den då? Hur närvarande är den idag? Begränsar den dig på något sätt? Det behöver inte vara för att den har satt gränser för vad du ska uppleva, utan det kan även vara att du bär på en ilska mot exemplevis kyrkan. Frågan är komplex men det är så viktigt att låta den få komma fram så att du med tiden kan se den ur olika perspektiv. 

2. Kan du tänka dig att tidigare livs erfarenheter kan påverka din syn på religionen? Om du levt ett liv med  starka rötter inom någon religion kan det påverka dig också i detta livet – för att du har något att vinna på att släppa taget om det gamla.