»Att helas är att berätta en ny historia. En som stärker och bejakar, och som öppnar för nya kärleksfulla äventyr.«

LEE SEGER, GRUNDARE

Om Terapeutisk healing

TERAPEUTISK OCH ENERGITRANSFORMERANDE HEALING är en healingmetod som på ett mjukt och kärleksfullt sätt helar de djupaste trauman, de starkaste övertygelserna och frigör den kraft och självklara självkärlek som finns inom oss alla. 90 minuter av ren kärlek. ❤️ 

DU KAN GÅ TILL EN TERAPEUTISK HEALER FÖR ATT DU:

  • Känner att du sitter fast, eller helt enkelt inte mår bra. 
  • Har starka känslor av sorg, ilska, skam eller sorg. 
  • Vill gå på botten med ett barndomstrauma 
  • Vill förstå och minnas mer om din barndom. 
  •  Vill förstå mer om dig själv och den förändring vi alla är i. 
  •  Har en relation som behöver helas och förstås. 
  •  Du har mönster som du upprepar om och om igen. 
  •  Vill titta på erfarenheter från tidigare liv som du misstänker påverkar dig idag. 
  •  Har problem med kroppen, och vill förstå det som kan ligga bakom de fysiska yttringarna. 
  •  Är nyfiken på om det finns något mer inom dig. Till exempel din kreativitet eller din andlighet.

FYRA OLIKA NIVÅER

En terapeutisk healer arbetar på fyra olika nivåer. Den andliga, den känslomässiga, den fysiska och den energitransformerande. Det innebär att du kan prata med din terapeut om:

DIN ANDLIGHET. Om vad som händer i världen, hur vi förändras, om världens och mänsklighetens tillstånd och om våra möjligheter. Om din medialitet, dina rädslor, ditt tvivel och dina förhoppningar vad gäller dina möjligheter att skapa den verklighet som du vill leva i.

DINA KÄNSLOR. Känslor ligger i lager och det är inte alltid lätt att själv se vad som egentligen styr vårt känsloliv och våra reaktionsmönster. Med din terapeuts hjälp kan du frigöra dem från varandra, och med omsorg och vänlighet möta dig själv oavsett vad dina känslor säger.

OM KROPPEN. En terapeutisk healer arbetar inte med sjukdomar eller fysiska åkommor, däremot så undersöker vi vad som energimässigt kan ligga bakom just de symtom som din kropp uppvisar. Där finns alltid nycklar som ger härliga insikter och som frigör energi – som kan användas till att hjälpa kroppen att läka. Många som går igenom svårare sjukdomsprocesser använder terapeutisk healing som stöd i annan behandling.

OM HELANDET: Du får lära dig mängder med metoder och tekniker för att i ditt dagliga liv vända känslor, ändra händelseförlopp och skapa den verklighet du vill ha. Terapeutisk healing ger alltid klienten de nycklar som behövs för att själv äga sin process.

ATT HELAS ÄR MAGISKT

Under en session får du både insikter och ett djupt helande. Metoden är utvecklad  av mig, Lee Seger, under de mer än femton åren som jag varit verksam. Med närmare tre tusen sessioner bakom mig har jag arbetat fram tekniker och förhållningssätt som tar klienten djupt in i sitt helande på ett mjukt, enkelt och kärleksfullt sätt  – samtidigt som man bygger för framtiden.  

Att helas är magiskt och fullständigt naturligt för oss. Helandet tar inte bara oss som individer framåt, utan hela mänskligheten. Både energimässigt, och för att vi börjar fatta andra beslut i vår vardag. 

Här på sidan kan du läsa både om hur en session går till, referenser från tidigare klienter, vilka terapeuter som finns, och om själva utbildningen – ifall du själv skulle vilja bli terapeutisk healer. Du hittar allt i menyn högst upp.

HUR EN SESSSION
GÅR TILL

UTBILDADE
HEALERS

UTBILDNING TILL TERAPEUTISK HEALER