Lees Magiska Jag

»Jag lever som jag lär och allt som står i boken har jag genom åren applicerat på mitt eget liv

Hej fina du och varmt välkommen till min och Sannes utbildning till att bli Andlig Coach!
Som du redan vet så bygger den på min bok Ditt Magiska Jag som kom ut 2019. Jag började egentligen skriva den 2015 men då var jag för trött i huvudet efter att ha arbetat väldigt intensivt med att driva en healingskola tillsammans med en kollega, hålla massor av kurser och ha mängder av klienter. Kortleken ville istället komma fram – och det är jag förstås glad för. Den har sålts i tusentals ex och säljer fortfarande fantastiskt bra.

När det väl var dags att skriva Ditt Magiska Jag så valde jag att dela upp den i två, varav den andra delen som behandlar helande på en djupare nivå, ännu inte har kommit ut. 2022 skulle jag tippa att den ser dagens ljus – eller bokdiskarnas rättare sagt. Det som blev första delen är dessa 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande.

Precis som kortleken bygger på min erfarenhet av hur helandet går till, vilka olika aspekter vi går igenom, så bygger Ditt Magiska Jag på mina erfarenheter av hur vi på ett mjukt och kärleksfullt sätt har möjlighet att skapa en bestående förändring. Sen är jag ju inte precis ensam när jag skriver, jag arbetar alltid i största samklang med mina guider och vägledare.

JAG LEVER SOM JAG LÄR

Jag lever som jag lär och allt som står i boken har jag genom åren applicerat på mitt eget liv. Min spirituella resa är lång och jag har hunnit med många aspekter av den – allt från nyfikenhet till massivt tvivel, rädsla, hänförelse och djup ödmjukhet över det fantastiska mirakel livet och våra möjligheter är. Min förhoppning var och är att du som läser Ditt Magiska Jag eller går utbildningen till att bli Andlig Coach, ska se dina egna möjligheter. För när man integrerar dessa steg i sitt liv så förändras det – både det yttre materiella livet, och det inre energimässiga. En förändring som världen så väl behöver.

Vi behöver se nya möjligheter, och våga hålla blicken stadigt fästad vid dem – oavsett vad som händer runt om kring oss. Den verklighet som har mest fokus på sig, vinner. Så enkelt är det egentligen. Att hela sig själv och göra sig av med gamla programmeringar, draman och egots röst som i sina försök att skydda oss gör det motsatta, är det som gör det möjligt.

Dessa 13 steg visar vägen och därför är jag ju överlycklig att du nu vill gå den här utbildningen. Kanske gör du det enkom för din egen skull, kanske för att du vill hjälpa andra att öppna upp – oavsett är du enormt välkommen så att vi tillsammans kan skapa den värld vi vill ha.

LITE OM MIG

Jag är född 63 och är skytt, vilket stämmer bra för jag är enormt beroende av min frihet. Jag har i princip hela mitt liv haft eget företag, med eller utan anställda, och jag har alltid arbetat antingen med kreativitet eller med förändringsarbete. Det är så fint tycker jag när man ser att nästan vad man än gör så är det en del av den väv man en gång kommer att behöva. En trösterik tanke tycker jag.

Min familj består av två vuxna barn, födda 90 och 99, katten Sigge som egentligen är min dotters men som jag för närvarande tar han om, en mindre klick av underbart goda vänner och en betydligt större klick av magiska ljuvliga systrar (av båda könen) som jag inte nödvändigtvis träffat fysiskt. Mycket kärlek har jag hur som helst omkring mig, och jag känner mig oerhört lyckligt lottad i mitt liv.

Mitt arbete tar upp den största delen av min tid, och det beror ju på att jag älskar det jag gör. Jag skriver böcker, krönikor, artiklar. Jag har fortfarande ett mindre antal klienter varje vecka – vilket jag älskar.

Jag målar och illustrerar (just nu en ny kortlek) och så ger jag förstås olika sorters utbildningar. Utbilda älskar jag att göra och Terapeutisk och energitransformerande healer är den utbildning som jag ger för dem som vill lära sig att arbeta som jag gör. Denna, att bli Andlig Coach som är mitt och Sannes nya flaggskepp ligger mig förstås väldigt varmt om hjärtat, flera mindre webbkurser kommer också under det närmsta året. Allt för att försöka dela med mig av det jag lärt mig, via livet, mitt arbete och mina fantastiska guider.  

Sen spelar jag in meditationer för att förenkla det egna helandet. En del kommer du att kunna lyssna på i den här utbildningen, andra finns på Spotify och återigen andra i mina kortare webbkurser. Ja, som du förstår så handlar allt mitt arbete om att göra helandet lättillgängligt och kärleksfullt.

Om jag skulle önska in något ytterligare i mitt liv så är det nog att få lämna stan och bo närmre naturen med en ny kärlek, en stor ateljé och med mer tid för att laga mat och göra ingenting. Men är det någonting mitt magiska jag har lärt mig så är det att allt kommer när det ska. Så jag har faktiskt slutat längta, jag har det bra där jag har det och ser framemot vad livet har förberett  när jag svänger runt nästa hörn.

IN LA’KESH

In la’Kesh betyder Du är en annan jag och jag är en annan du. Det är ett uttryck som härstammar från Mayaindianerna och förstås betyder att vi är ett, att vi speglar varandra och att vi vandrar här tillsammans. 

Det jag delar med mig av i mitt arbete, och det som Sanne och jag här gjort om till en utbildning är sådant som vi lärt oss på vår väg, Av det kan du ta det som resonerar med dig. Du i din tur kommer att sprida det vidare på det sätt som passar dig. Vi gör det här tillsammans, kanske på lite olika sätt men vi gör det gemensamt. Så när jag säger TACK för att du går den här utbildningen så betyder det inte bara att jag tackar för att du köpt den, att du vill ta del av vår kunskap – utan det betyder att jag är tacksam för att vi går här på jorden tillsammans. In la’Kesh.

Massa kärlek
Lee❤️

 

HÄR FINNS JAG

Om du vill följa mig så är jag aktiv både på Instagram, Facebook och på min hemsida med dels blogg och dels ett månadsbrev. Använd knapparna nedan om du vill följa mig, läsa på min hemsida eller prenumerera på mitt månadsbrev.