Om utbildningen

Välkommen till vår webbaserade utbildning till att bli Andlig Coach!

Vi är såå glada att ha dig med på detta äventyr! Även om du gör arbetet själv och vi inte kommer att träffas fysiskt så har vi gjort vårt yttersta för att du ska känna att utbildningen lever. Medan vi skapade utbildningen så kände vi din närvaro, och vi hoppas att du kommer att känna vår.

Sanne kommer du i alla fall att träffa i vår privata Facebook grupp, där du kan dela med dig av dina funderingar, ställa frågor eller bara säga hej. Sanne finns där för att svara och säga hej tillbaka! För övrigt blir den gruppen vad ni som deltar i utbildningen gör den till. Vi har flera kursstarter över året och gruppen kommer att växa så sakteliga. Du når den alltid via sidfoten på varje sida här i utbildningen, och förstås via ditt Facebookkonto. I sidfoten hittar du också vår mail, om du skulle vilja fråga om något. 

Inför varje steg har vi också spelat in en video där vi samtalar om vad det aktuella steget handlar om, och kanske vad det har betytt för oss. Ett samtal som vi hoppas att du ska känna dig delaktig i. 

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Denna första sida som du är inne på nu, har du ju fått innan kursstart. Den ger dig en uppfattning om hur det kommer att se ut framöver. Precis som du nu fick en länk via ett mail, kommer du att få ytterligare mail när det är dags för nästa steg. Även de mailen innehåller en länk som tar dig till en sida fylld av teori, övningar, tips och diskussionsfrågor. Innehållet för varje steg presenterar vi som sagt även i en video.

Du har minst två veckor på dig för varje steg. Vissa steg kräver ytterligare någon vecka på grund av att dess omfattning. Sen kommer ett nytt mail, med en länk till nästa steg. och så vidare. Du har tillgång till allt material, så länge utbildningen lever. Du kan lätt gå tillbaka till de föregående stegen genom att klicka på respektive länk i ditt mail. Varje mail har länkar till alla steg vi har gått igenom, så det är enbast det senaste mailet du behöver hålla koll på. 

Varje steg har sitt eget lösenord som du enkelt hittar i mailet. Vi behövde göra så för att skydda sidorna, och vi hoppas att du inte kommer tycka att det är allt för besvärligt. ❤️ 

Denna utbildningen vänder sig ju både till dig som vill lära dig att coacha dig själv till ett magiskt liv, och till dig som vill lära dig att coacha andra. Den största delen av varje steg vänder sig till båda grupperna, för om du vill bli en bra andlig coach behöver du själv ha funderat igenom det som du ska hjälpa andra att se och ta till sig.

I slutet på varje sida hittar du sen de inlägg som enbart vänder sig till dig som vill coacha andra. Du ser tydligt vilka det är och de fördjupar du dig i när du gjort huvuddelen. Vänta alltså med dem tills du har gått igenom allt det andra.

Om du som initialt går utbildningen för din egen skull efter ett tag kommer på att du också vill coacha andra, så är det inga problem. Du kan alltid gå tillbaka via de länkar du fått i din mail.

DIPLOMERING

Om du vill ha ett diplom som visar att du är Andlig Coach har du möjlighet att efter avslutad utbildning göra ett skriftlig prov. Du bestämmer helt själv när du känner dig redo att skriva det och du anmäler dig genom att skicka ett mail till Sanne. Det behöver dock ske senast sex månader efter avslutad utbildning. När du väl har fått provet har du en vecka på dig att lämna in det.

Efter avklarad tenta får du ett vackert diplom hemskickat. Du får också en länk till ytterligare en sida som visar ett bra upplägg på tio coachtillfällen, som du kan använda till dina klienter för att hjälpa dem att öppna upp för sin spirituella resa.

BRA ATT HA

Under utbildningens gång är det fint om du har en helt ny anteckningsbok. Då är den ren i sin energi och öppen för nya äventyr. Det händer så himla mycket när vi skriver, så använd den till att skriva ner dina funderingar, svara på diskussionsfrågorna och allt annat som dyker upp. Trivs du bättre med att skriva på datorn så gör du förstås det!

För övrigt krävs inget mer än en dator med uppkoppling för att göra denna kursen, och eventuellt hörlurar om du vill lyssna på meditationer. Du kan läsa allt på mobilen också, men det är mycket vackrare och mer överskådligt på datorn. När du första gången ska titta över ett nytt steg rekommenderar vi att du gör det på datorn. På så sätt får du en mycket bättre överblick.

Just detta med att det ska vara vackert hoppas vi att du kommer att uppskatta. Vi tycker själva det är så viktigt med skönhet – ögat mår helt enkelt bättre då – så vi har gjort vårt bästa för att upplägget ska vara tilltalande.

TILL VÅR FACEBOOKGRUPP

Första gången behöver du ansöka om att vara med i gruppen och givetvis blir du direkt accepterad. Därefter når du gruppen via ditt Facebook-konto eller via facebooksymbolen i sidfoten på varje sida här. Klicka på knappen nedan, så kommer du till gruppen och där klickar du på ansöka att gå med.

RABATTER

Du behöver egentligen inte ha Ditt Magiska Jag om du inte vill, inte heller Lee Seger Healingkort eller Revan i horisonten – men om du skulle vilja, så vill vi förstås erbjuda dig ett bra pris.

Med rabattkoden MAGISK har du 30% rabatt på dessa tre produkter, samt Lee Seger Minikort. Rabatten gäller också om du vill köpa alla tre böckerna i ett paket. Du skriver in rabatten när du kommer till kassan. Du får förstås allting (utom minikorten) signerade av Lee. Rabatten är giltig så länge utbildningen pågår.