Sannes Magiska Jag

»Då föddes den här idéen och nu är vi här! Så spännande!«

Hej fina du och välkommen igen!
Att knyta ihop våra gemensamma kunskaper och på så sätt inspirera andra till att dels själva leva ett magiskt liv, men också att kunna lära ut det till andra – är något som vi funderat på under en längre tid. 

Jag har själv läst Lees bok som utbildningen bygger på, så många gånger att jag har slutat räkna. Jag minns första gången då den fortfarande inte hade gått i tryck och jag fick förmånen att läsa igenom den. Jag vet att jag satt i sängen och sträckläste manuskriptet på två kvällar. Vilken bok! Jag kände mig alldeles upplyst av all den kunskap den förmedlade. Så inspirerande och magisk men ändå så jordnära och naturlig. Den liksom passade för alla på alla nivåer vi är i, i vår utveckling.

Så småningom kom jag att ha kurser utifrån boken som jag kallade ”Ditt Magiska Jag i praktiken” som blev väldigt uppskattade. Jag har också coachat privatpersoner utifrån detta tankesätt.

Parallellt som Lee sålde och marknadsförde boken och jag hade mina kurser funderade vi på hur vi skulle få ännu fler människor att förstå att det faktiskt är möjligt att förändra sitt liv i takt med att världen förändras. Någonting som inspirerade, gav hopp och styrka. Då föddes den här idéen och nu är vi här! Så spännande!

LITE OM MIG

Vem är då jag? Jag heter Sanne och är född 65. Jag är oxe med övervägande jordtecken i mitt horoskop. Även om det finns många praktiska sidor hos mig så älskar jag att kommunicera och utbyta idéer med andra. Min mjuka och hjälpande sida gjorde att jag startade min karriär som sjuksköterska, men 2016 tog jag ett större kliv ut till att bli egen företagare. Idag arbetar jag till största delen som Andlig Coach och Terapeutisk och energitransformerande healer. Jag håller också i meditationsgrupper och skriver en hel del. Vi får se vad det blir.  Jag är också utbildad inom kristall- och aromaterapin.

Det är mig ni kommer att möta inne i vår privata Facebookgruppen. Där kommer jag att läsa era funderingar och svara på frågor. Jag hoppas att den gruppen ska skapa trygghet och gemenskap under resans gång.

Min familj består av två vuxna döttrar och två små barnbarn. Jag har också två kattflickor som båda kommer från ett katthem. Från att ha varit födda ute i det vilda är de nu två charmiga, personliga och mycket fina små vänner som fått växa upp och ha det gott hos mig.

Jag hoppas att denna utbildning ska ge dig det stöd och den inspiration som du behöver för att leva ett magiskt liv. I den värld vi nu lever i behöver vi ta varandra i handen och tillsammans skapa nya möjligheter för vår framtid. Vi behöver skapa den värld som vi vill ha. Systerskapet är också oerhört viktigt och det behövs både för kvinnor och män.

Så, återigen varmt välkommen och stort TACK för att du har valt att göra denna resa tillsammans med oss.

Varma kramar
Sanne ❤️

VILL DU FÖLJA MIG?

Jag är aktiv både på Facebook, Instagram och på min egen hemsida. Här nedan kan du klicka dig dit, om du skulle vilja följa mig eller läsa min blogg.