Välj en sida

Steg 5 – Jag lyssnar på mitt inre

Drömmar, dessa fantastiska nycklar till såväl inre äventyr som möjliga scenarier för framtiden. Vad vore väl ett magiskt liv utan dem? Här får du både fundera kring hur fantasin kan hjälpa dig med dina manifestationer, och förstås hur du tolkar dina sovande äventyr. Nästa steg kommer om två veckor. Lycka till!

Drömmar

Drömmar

Detta är ännu ett av våra favoritverktyg - att drömma fram en ny framtid, och att tolka och förstå de symboler som drömvärlden vill kommunicera med oss.

Läs mer

Symboler

Symboler

Att veta vad en symbol kan betyda är en träningssak. Många betydelser är generella. Det betyder att de är en del av det kollektiva medvetandet, som kan liknas vid en stor bank vi alla har tillgång till.

Läs mer

Speglingar

Speglingar

Ibland drömmer vi om andra människor och vid en första tanke tror vi gärna att det handlar om just den personen. Oftast är det dock oss själva det handlar om.

Läs mer

Sanndrömmar

Sanndrömmar

Sanndrömmar kan du, om du inte redan gör det, nu börja drömma. Oftast handlar de om dig själv och mindre viktiga saker i din omgivning.

Läs mer

Samtalet

Samtalet

I det här steget pratar vi om drömmar och hur fantastiskt det är att börja utforska sitt inre. Med hjälp av tillit, öppenhet och sin fantasi blir vardagen aldrig tråkig.

Läs mer