Välj en sida

Steg 6 – Jag bestämmer min riktning

Detta sjätte steg tar oss djupt in i vårt dna och utmanar de delar av oss som tror att andra styr vårt liv. Vi blir här påminda om att vi är medskapande och att när vi faktiskt inser att vi med hjälp av livet och dess energier kan skapa händelser och känslor som gör vårt liv härligare att leva – då är det ingen hejd på vad vi kan komma att hitta på. Nästa steg kommer om två veckor. Lycka till!

Intention

Intention

Nu går vi vidare med ett steg som verkligen skapar stor förändring, nämligen hur vi bestämmer den riktning vi vill att livet ska ta, hur vi använder vår intention.

Läs mer

Välj det positiva

Välj det positiva

Att välja vad vi ska fokusera på i det yttre är en av de balansgångarna vi måste lära oss att hantera. Vi behöver se i vilket sammanhang vi lever i, men därefter kan vi välja vad vi vill ska förstärkas.

Läs mer

Den egna resan

Den egna resan

Du som går den här utbildningen har med all säkerhet redan fattat beslutet att vara delaktig i en förändring. Om det är för din egen skull eller för livet ur ett större perspektiv är oväsentligt.

Läs mer

Själens intention

Själens intention

Själens intention är ett sätt att beskriva de händelser som hjälper oss allra mest. När vi tittar bakåt kan vi se att även sådant som vi önskar att vi sluppit, ändå fört oss framåt eftersom vi lärt oss något om oss själva.

Läs mer

Självvärdet

Självvärdet

Om vi inte tror att vi är värda det vi vill ha kan det ta lite tid innan det kommer till oss. Det betyder inte att någon annan styrande kraft håller med och därför motarbetar vår önskan.

Läs mer

Vad vill du ha?

Vad vill du ha?

ÖVNING: Ett bra sätt att börja arbeta med sin intention och sin förmåga att manifestera sin verklighet är att fundera på vad du egentligen vill ha.

Läs mer

Samtalet

Samtalet

  »Oavsett vilka utgångspunkter klienten har så är vi hela tiden stödjande och uppmuntrande.«Välkommen fina du du in till det första inlägget som handlar om att coacha andra. Allt du lärt dig i tidigare inlägg är grunden för vad du sen kan lära ut. Det är...

Läs mer