Steg 2 – Jag ser allt jag har

Detta steg handlar om att lika söker lika, och ju mer vi ser av vårt befintliga överflöd, desto mindre brist upplever vi. Det kan handla om trygghet och känslor av frid likväl som ekonomi, relationer och framgång inom till exempel arbetslivet. Vad vi än vill ha mer av är tacksamhet nyckeln. Vi ringar in, vänder och vrider – och hittar nya vägar till att vara mer tacksamma över det mirakel som vi är mitt uppe i. Det vill säga livet. Nästa steg kommer om två veckor. Lycka till!

Tacksamhet

Tacksamhet

Nu är det dags för steg två och som du ser så handlar det om tacksamhet. Tacksamhetsenergin är den energi som är mest lik villkorslös kärlek.

Läs mer

Oro

Oro

En annan effekt attraktionslagen har i våra liv är när vi till exempel känner oro och fortsätter att göda känslan genom att gå in i det drama som vi har kopplat till den speciella oron.

Läs mer

Rikedom

Rikedom

Att känna sig rik innebär för många en känsla av lättnad och frihet. Den allra största rikedomen är att se det som redan finns – allt det vackra, all kärlek och allt det magiska som finns runt omkring oss.

Läs mer

Tacksamhetsövning

Tacksamhetsövning

ÖVNING: Tacksamhet skapar balans genom att ge perspektiv på tillvaron. Kärleken till dig själv och livet växer i takt med din tacksamhet, en av de mest extraordinära känslorna vi har.

Läs mer

Morgonrutin

Morgonrutin

ÖVNING: När du ligger i sängen på morgonen, nästan innan du slagit upp ögonen, har du möjlighet att nå den härligaste sidan av dig.

Läs mer

Utställningen

Utställningen

MEDITATION: Den här meditationen tar dig till en utställning om dig och dina perspektiv på livet. På ett mjukt och kärleksfullt sätt hjälper den dig att se hur du ser på det du saknar, respektive på det du har.

Läs mer

Sammanfattning

Sammanfattning

Dessa sammanfattningar utgår förstås från vår intention med utbildningen, om du känner att det är andra saker som landat i dig – så njut av dem och vila i att du vet bäst.

Läs mer

Samtalet

Samtalet

Här får du veta hur du introducerar din klient i ämnet tacksamhet och tankens kraft. Vi pratar också om hur man kan praktisera detta i sin vardag.

Läs mer